Рішення 4 сесії 29.01.2021 року

35. Про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Пшевлоцького Романа Вадимовича

36. Про повідомлення районної виборчої комісії та визнання повноважень депутата Кременецької районної ради Мосійчука Я.В.

37. Про районну програму «Діяльність, фінансування та ліквідація центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, централізованої бухгалтерії при відділах культури і туризму, молоді та спорту та інших закладів культури Шумської, Кременецької та Лановецької районних державних адміністрацій на 2021 рік»

38. Про районну програму «Діяльність, фінансування та ліквідація централізованої бухгалтерії, групи по обслуговуванню шкіл, логопедів відділів освіти Шумської, Кременецької та Лановецької райдержадміністрацій, комунальної установи , «Центр професійного розвитку педагогічних працівників на 2021 рік»

39. Про районну програму «Діяльність, фінансування та припинення (ліквідація) територіальних о центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шумського та Кременецького районів на 2021 рік»

40. Про програму підтримки виконавчих апаратів Шумської та Лановецької районних рад на І квартал 2021 року

41. Про районну Програму утримання виконавчого апарату та комунальних установ Кременецької районної ради на 2021 рік

42. Про прийняття коштів між місцевими бюджетами на здійснення видатків у 2021 році

43. Про внесення змін до рішення районної ради від 24.12.2020 року № 24 «Про районний бюджет на 2021 рік»

44. Про оплату праці голови районної ради на 2021 рік

45. Про оплату праці заступника голови районної ради на 2021 рік

46. Про затвердження структури і чисельності виконавчого апарату Кременецької районної ради восьмого скликання

47. Про приймання – передачу основних засобів та товарно – матеріальних цінностей

48. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2020 року № 9 «Про передачу об’єктів з спільної власності територіальних громад Кременецького району у комунальну власність Кременецької територіальної громади»

49. Інформація про проведену роботу тимчасовою контрольною комісією Кременецької районної ради

50. Про підтримку звернення Тернопільської обласної ради

51. Про звернення депутатів Кременецької районної ради УІІІ скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністра освіти і науки України, голови Тернопільської обласної ради та голови Тернопільської обласної державної адміністрації

52. Про звернення депутатів Кременецької районної ради Тернопільської області до Кабінету Міністрів України, Тернопільської обласної державної адміністрації та Тернопільської обласної ради

Поділитися: