День знань і великих сподівань

01.09.2023

Дорогі учні, студенти, батьки та педагоги!

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож сьогодні сердечно вітаю вас із початком нового навчального року! Сьогодні – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань першокласники. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

Це свято особливе і для випускників. Ніби вчора їх такими ж маленькими привели батьки до школи, а тепер – це вже дорослі юнаки та дівчата, які стоять на порозі вибору і на яких покладено особливе завдання – бути гідною зміною поколінь і надійними будівниками майбутнього незалежної суверенної держави України.

Я щиро вітаю студентів, для яких сьогодні також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашого мальовничого Кременця. Тож бажаю вам мудрості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, своєю любов'ю та невтомною працею допомагають пізнавати світ, прищеплюють найвищі моральні цінності, виховують справжніх патріотів нашої держави, адже їх мудрість і доброта залишаються з вихованцями на все життя.

Ми всі належимо до однієї великої сім'ї – великого Українського народу. Його майбутнє залежить від якісної освіти молоді, від залучення найкращого європейського і світового досвіду, від плекання рідних традицій. Втілити цю мету є обов'язком держави. Я впевнена, що Ви станете освіченими людьми, справжніми патріотами, які здобуватимуть нові перемоги для нашого району та країни.

Бажаю усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконана, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я вам, тепла й любові ! Зі святом вас!

Дякую Богу та ЗСУ за можливість навчати та навчатись!!!

Щиро бажаю всім нам миру, добра, тепла, душевної рівноваги, захисту Божого, непохитної віри та світлої надії!

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: