24 лютого – річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну

24.02.2024

24 лютого – річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну

У лютому 2014 року росія розв’язала війну проти України, а 24 лютого 2022-го розпочала повномасштабне вторгнення у нашу країну. Кремль планував знищити українську державу та ідентичність. Але ЗСУ — міцніші за сталь: вони дали ворогу відсіч, й вони продовжують захищати нас.

Ворог збирався нас знищити за три дні. Але єдність війська і народу дали гідну відсіч. Якої не очікував агресор. Якої не очікував ніхто в світі. Щодня держава-терорист, не маючи спроможності перемогти на полі бою, вдається до варварських атак на українські міста. Та Україна вистояла і за два роки повномасштабної війни з росією продемонструвала міць та витримку, єдність та самовідданість.

Ми дякуємо Збройним Силам України, які безстрашно боронять нашу свободу та незалежність! Слова подяки й волонтерам за постійну допомогу, а також усім, хто наближає завершення війни! Й вічна пам’ять загиблим за майбутнє України!

Безумовно, це був надскладний шлях завдовжки в два роки повномасштабної війни. Ми, українці, плакали й переживали втрати, боролись і не припиняли вірити у нашу перемогу. Ми вистояли!

Бережіть себе, реагуйте на сигнали повітряної тривоги та донатьте на ЗСУ.

Воюємо. Працюємо. Переможемо!

Поділитися: