Засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

04.03.2023

Сьогодні, 04 березня 2023 року, в приміщенні Кременецької районної військової адміністрації в режимі відеозв’язку відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

У заході взяли участь: керівництво районної війської адміністрації, голова районної ради та керівники територіальних громад району.

Конгрес розпочався з вітальних слів Голови Конгресу, Президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, Прем’єр міністра Дениса Шмигаля та Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука. Під час засідання обговорили ключові питання порядку денного, а саме: безпекову та гуманітарну ситуацію на тимчасово окупованих та деокупованих територіях України, відновлення енергетичної інфраструктури, зруйнованої внаслідок терористичних атак росії та стан реалізації проєктів з відбудови об’єктів інфраструктури у регіонах, постраждалих внаслідок російської агресії. Розглянули також організаційні питання щодо створення окремого офісу конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

До учасників засідання також звернулися Президент Комітету регіонів Європейського Союзу Васко Алвеса Кордейро та Президент Асоціації Муніципалітетів Австрії, мер м.Графенвер Альфред Рідль.

Поділитися: