З Днем Збройних Сил України!

06.12.2023

Шановні воїни, ветерани війни та працівники Збройних Сил України!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати опорою для своєї країни, рідних і близьких. Це – свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, і молодих солдатів, які сьогодні стоять в строю на варті нашої країни, охороняють наше небо та кордони. Ваша служба - це не тільки професія, для більшості з Вас - це справа всього життя.

Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе, щоб наша країна й надалі залишалась суверенною незалежною державою.

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто зараз несе військову службу – за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність!

Сила та міць українськoї держави – у єднoсті армії та нарoду. Тoму прийміть найщиріші вітання дo Вашoгo прoфесійнoгo свята і й надалі свoєю важливoю справoю нагадуйте всьoму світoві прo те, щo Україна у надійних руках.

Нехай Господь береже кожного українського воїна. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: