З Днем Незалежності України!

24.08.2023

Шановні жителі Кременецького району!

Щиро вітаю Вас з Днем Незалежності України!

Цього року наша держава святкує 32 річницю Незалежності. Для людини — це значний проміжок часу, за який відбувається становлення особистості з власними цінностями, переконаннями та поглядами. Для країни – це молодий вік, коли держава має визначитись та обрати шлях свого майбутнього. Та свободолюбиві українці ще 32 роки тому показали, що свою державу творять самі, захищаючи право жити в суверенній та незалежній країні.

Нелегкою була дорога українського народу до того незабутнього дня, коли втілилася у життя національна ідея, воля та прагнення до власної національної державності, найкращих європейських демократичних традицій. Це державне свято не просто святковий день в календарі. Це нагадування про високу ціну та значення суверенітету й символів України – держави українського народу, право на свободу якої виборювали і виборюють сьогодні тисячі справжніх патріотів. Україна вкотре переживає страшні випробовування. За нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини та дочки України. Драматичні події останніх років підтвердили одвічну істину, що українці – сильна, вільна та незламна нація.

Шановні краяни ! Щиро вітаю з Днем Незалежності України кожного, хто вніс і вносить сьогодні свій внесок в становлення незалежної Української держави, хто своєю працею розбудовує рідний край, хто нині бореться за свободу нашої Батьківщини на полі бою, хто всіляко підтримує наших воїнів. Нехай Господь дарує кожному та усій державі Миру, сили і наснаги, добра, перемог і здобутків та віри у завтрашній день.

Слава українському народу! Слава Україні!

Поділитися: