З Днем місцевого самоврядування

07.12.2022

Шановні керівники та депутати місцевих рад, працівники органів місцевого самоврядування Кременеччини!

Щиро вітаю Вас з нашим спільним професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, вираженням ініціативи людей. Діяльність Кременецької районної ради завжди відкрита, прозора і спрямована лише на одне - на добробут мешканців району, захист їх інтересів. Ми обрані людьми, які довірили нам представляти і захищати законні інтереси, гарантувати право на життя в демократичній, правовій державі. Тому ми зобов’язані повсякчас дбати про забезпечення соціально-економічних та культурних потреб територіальних громад, про добробут кожного мешканця району. І сьогодні, в непростий для всього українського народу час, саме органи місцевого самоврядування повинні виконувати волю громад та спільно відстоювати їхнє прагнення жити у цивілізованій, заможній та безпечній державі.

З нагоди свята висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам виконавчого апарату районної ради, працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, які демонструють високу активність у громадсько-політичному житті, самовідданість роботі, професіоналізм, відповідальність та компетентність, забезпечують право кожного з нас бути почутим. Впевнена, що ви і надалі залишатиметесь мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу, і разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді будете піднімати потенціал рідного краю на вищий рівень.

Бажаю від щирого серця усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси – мирного неба, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань.

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: