З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

19.06.2022

Дорогі медичні працівники! Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. Ви представляєте одну з найшляхетніших професій, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі Ви були поруч, аби встигнути допомогти хворому! У надважкий час Ви на цілодобовій сторожі людського життя. Кожен із Вас виконує надважливу функцію лікування та порятунку українців. Нехай же Господь за Вашу мужність пошле міцного здоров'я та сил. Дякуємо Вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!

У переддень професійного свята працівників КНП «Кременецька опорна лікарня» привітали: голова Кременецької районної ради - Світлана Кебалюк, голова Кременецької РДА- Віталій Кудлак та голова Кременецької міської громади Андрій Смаглюк.

Також нагородили медпрацівників району почесними грамотами та подякували за багаторічну, нелегку, самовіддану працю, за терпіння, чуйність та врятовані життя.

Поділитися: