Привітання голови районної ради з Різдвом Христовим та Новим роком

25.12.2023

Шановні жителі Кременецького району!

Від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради та від себе особисто щиро вітаю вас з Різдвом Христовим та Новим 2024 роком!

У це світле свято хочу побажати всім миру, спокою, взаєморозуміння, достатку, щастя, тепла у ваших родинах! Нехай чудеса ніколи не припиняються у вашому житті, надія ніколи не втрачається, а заповітні бажання завжди виконуються!

Нехай це Різдво принесе всім нам те, про що мріє кожен українець - мир, перемогу і повернення додому всіх наших захисників. У це свято можливі будь-які чудеса. І якщо мільйони щиро вірять в нашу перемогу, то так і буде!

Новий рік – це свято-рубіж, коли ми підбиваємо підсумки минулого року і ставимо цілі на наступний. Тож нехай це свято принесе у Ваше життя добро, благополуччя, щастя і здійснення всього того, про що Ви давно мріяли.

Помолімося сьогодні за тих, хто зустрічає свята зі зброєю в руках далеко від дому, і згадаймо тих, кого вже немає з нами.

Бажаю миру та спокою у кожному домі, добра та достатку, любові та взаєморозуміння.

Нехай світле свято принесе тепло і радість в кожен будинок! Нехай буде добрим цей рік, і щасливим кожен день! Нехай серце щиро любить і сподівається, а душа співає і прагне до великих справ!

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: