Привітання голови районно ради з Днем захисників та захисниць України

01.10.2023

Шановні захисники та захисниці України!
Щиро вітаю вас з
і святом!

Сьогодні день гордості. Гордості за чоловіків і жінок, які захищають свободу і незалежність України. День вдячності – військовим і цивільним, тим, хто на передовій і в тилу, медикам і волонтерам, а також їхнім рідним, які чекають і підтримують.

Це свято органічно поєднується з відзначенням свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва і символізує незламний дух, вікові традиції та глибоку духовність українського народу.

Мужність і відданість українських воїнів не знає меж. Лише завдяки їхній силі ми можемо сьогодні жити у вільній, нескореній країні та обирати своє майбутнє, не озираючись з острахом на схід. Ми знаємо якою ціною отримали цю можливість і ніколи не втомимось дякувати їм і шанувати їхні подвиги.

Щиро бажаю нашим захисникам та захисницям незламної віри у перемогу, міцного здоров’я та військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!

Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Захисникам та Захисницям України! Слава Україні!

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: