“Перемогли нацистів – переможемо і рашистів!"

09.05.2022

Друга світова війна, у якій загинуло від 50 до 85 мільйонів людей, стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства.

Українці воювали на боці антигітлерівської коаліції і зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ми добре знаємо ціну війни, тому для нас головне - МИР! І ми категорично проти намагань росії привласнити перемогу над нацизмом, тому що це спільна перемога десятків країн і народів.

Зараз, як і в роки Другої світової війни, українці воюють з жорстоким і цинічним агресором. Ми не маємо права програти і не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас.

Після перемоги у російсько-українській війні, наша держава та Український народ отримає нове державне свято перемоги над сучасним нацизмом, що об'єднає все суспільство, а Україна перейде виключно до європейської традиції відзначення 8 травня, як Дня пам'яті та примирення і вшанування жертв Другої світової війни.

Поділитися: