ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16.02.2022

Сьогодні, 16 лютого 2022 року українці відзначають нове державне свято – День єднання. В рамках свята на будинках і спорудах в населених пунктах України підняли Державний прапор України та о 10:00 виконали Державний Гімн України. І так тепер робитимуть щороку. У день, коли без пояснень Росія стягнула війська і військову техніку до українського кордону, після чого світові ЗМІ заявили про можливість військового вторгнення РФ в нашу країну. Серед можливих дат початку війни британське видавництво The Sun назвало 16 лютого. Президент закликав українців не панікувати і оголосив цю дату Днем єднання України. Голова держави зареєстрував відповідний указ про створення свята.

Воно має згуртувати українців навколо національної ідеї і показати російським пропагандистам, що ми – ЄДИНИЙ НАРОД. Що українці мають різний рівень доходів, професію і віросповідання, але всі вони люблять свій дім і хочуть жити в мирі.

Окрім цього, сьогодні стартував флешмоб, в якому потрібно зробити фото або відео з прапором України, додати хештег #UAразом та опублікувати у соцмережах.

Ось так долучилася до флешмобу Кремеччина…

Поділитися: