День Гідності та Свободи

21.11.2023

Дорогі земляки !

День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували гідність, своє прагнення свободи, європейський напрямок. Революція відбулася не лише в політичному житті країни, а й у нас самих, у нашій свідомості, у наших сім’ях і родинах, у нашому суспільстві.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Майдан та Революція Гідності потрясли не тільки Україну, а й увесь світ. Зігріта палкими серцями мільйонів свідомих українців з усіх регіонів, незалежна демократична Українська держава продемонструвала Європі і всьому світові, що українці – міцна духом волелюбна нація, яка навчилася поважати себе і яка зуміла відстояти свій демократичний вибір.

Небесна сотня стоїть перед Божим Престолом і буде повіки опікуватися долею України. Кожному потрібно пам’ятати про них: вони були і за що боролись, у що вірили, задля чого померли.

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: