6 грудня - День Збройних Сил України

06.12.2022

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани

Збройних Сил України!
Щиро вітаю вас з професійним святом!

День Збройних Сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, завдяки незламному духу яких наша країна залишається суверенною незалежною державою.

Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє. Немає нічого дорожчого в житті, ніж мир, спокій і стабільність на рідній землі, тому немає вищої честі, ніж бути захисником своєї країни, справжнім її патріотом!

Шановні військовослужбовці! Ви демонструєте відда­ність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовуєте довіру українців. Ви довели усьому світу, що українське військо – це армія нескорених. Ми пишаємося вами і висловлюємо слова глибокої шани і вдячності.

На жаль, війна не буває без жертв. У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! І серед наших земляків є ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед ними. Нехай пам’ять про кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій, назавжди залишиться в наших серцях. Вони – наші герої і водночас наш біль.

Дякую військовослужбовцям та ветеранам Збройних Сил України за самовіддане виконання службового обов’язку та вірність військовій присязі. Щиро бажаю нашим захисникам незламної віри у перемогу, міцного здоров’я та військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому!

Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: