5 грудня - Міжнародний день волонтера

05.12.2022

Шановні волонтери!

5 грудня Україна та світ відзначають Міжнародний день волонтера. Від себе особисто та від імені депутатського корпусу районної ради прийміть щирі вітання і слова подяки за Вашу щиру допомогу тим, хто її потребує, за безкорисливу працю на благо та заради процвітання нашої держави.

Сьогодні для України це свято, як ніколи, важливе і актуальне. Слово «волонтер» вже стало тотожним слову «порятунок». Волонтерство – це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання - те, що веде волонтерів вперед.

Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті, а українська армія отримала потужну підтримку, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

Це свято кожного, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра і справедливості.

Щиро вдячна всім, хто надавав і надає допомогу, за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах.

Нехай Господь посилає Вам міцне здоров’я, мир та благополуччя і довгий життєвий шлях за Ваші мудрість, доброту і щедрість!

З повагою,

голова районної ради Світлана КЕБАЛЮК

Поділитися: