24 лютого 2023 – річниця початку повномасштабної війни, в якій ми обов'язково переможемо!

24.02.2023

З початку повномасштабного вторгнення ми пройшли шлях завдовжки в рік - від відчаю та розгубленості до гордості та безкомпромісної віри в нашу перемогу. Ці 12 місяців для кожного українця були вічністю, а страх, біль, втрати і сльози переслідували навіть у найсонячніші дні. Та ще, це були 365 днів опору та боротьби. За цей час сміливість українців встигла надихнути весь світ. Україна заручилася підтримкою багатьох світових партнерів та пережила чимало подій національного значення.

Московські мерзотники намагаються знищити нас вже дуже давно, та їм не втямки, що ми – не просто будівля на Банковій. Ми – не просто Прапор. Ми – українці. Ми змогли впоратися з купою викликів перших місяців наступу і загартуватись духом. Ми й далі щодня витримуємо нові виклики і виростаємо духом ще більше. Ми тримаємося за життя попри все те, що відбувається навколо і всередині наших душ. І навіть через тисячу років ми, все одно, будемо панувати на своїй землі. Бо немає більш відважного і волелюбного народу, ніж українці.

Україну підтримує весь світ, на нашому боці політичні лідери та лідери думок. Ми не знаємо точної дати, коли закінчиться війна, але впевнені, що правда за нами і Перемога вже незабаром прийде в наші домівки.

Слава Україні!

Поділитися: